![Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5) Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ed9ba626a54a18ae236a6f48232d2e67/Derivates/36f9121adb78205baf0fa18e759933626a982382.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g leeks, white part only
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- 400 g coconut milk
- 1 tsp fresh root ginger, grated
- 2 limes, finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges
- ½ tsp ground black pepper
- 1000 g fresh mussels, washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)
- 4 Tbsp fresh coriander leaves
- 1 fresh red chilli, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2352 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1044 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Fruit nectar
10 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Yoghurt dressing
5 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Chickpea soup with spinach
40min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Cucumber Soup
25min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min