Compatibele versies
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g gepelde amandelen
- 200 g abrikoos, gedroogd, ontpit
- 3 eieren
- 150 g maïsbloem, bio
- 100 g polenta
- 150 g boter, in kleine blokjes (± 1 cm)
- 1 tl bitter amandel aroma
- citroenschil
-
50
g amandelmelk
of 50 g water
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 461 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maïsbrood en cheddar muffins
Brak ocen
Cashew brood wentelteefjes
Brak ocen
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Vegan challah brood
2h 30min
Ezogelin Soep
1h 5min
Drie kaas pides
1sa 40 dk
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min
Dropijs
8h 30min
Kaastaartijs
Brak ocen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min