Apparaten en Accessoires
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
30 stuks
Ingrediënten
-
gepelde amandelen100 g
-
abrikoos, gedroogd, ontpit200 g
-
eieren3
-
maïsbloem bio150 g
-
polenta100 g
-
boter in kleine blokjes (± 1 cm)150 g
-
bitter amandel aroma1 tl
-
citroenschil
-
50 g wateramandelmelk50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
461 kJ /
111 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
9.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Appelmuffins
40 min
Chicago deep dish-pizza
No ratings
Muntthee
25 min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 h 5 min
Halloween quiche
2 h
Glutenvrij Focacciabrood
1 h
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 h 15 min
Energieballen
30 min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 h 40 min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 h
Basis kippenbouillon
35 min