Compatibele versies
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g gepelde amandelen
- 200 g abrikoos, gedroogd, ontpit
- 3 eieren
- 150 g maïsbloem, bio
- 100 g polenta
- 150 g boter, in kleine blokjes (± 1 cm)
- 1 tl bitter amandel aroma
- citroenschil
-
50
g amandelmelk
of 50 g water
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 461 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Smoothie trio
Geen beoordelingen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 godz. 20 min
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Roggebroodjes
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen