Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung
- 200 g weiße Kuvertüre, in Stücken
Kokos-Mürbeteig
- 24 g Himbeeren, gefriergetrocknet
- 80 g brauner Zucker
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 60 g Mehl
- 50 g Kokosraspeln
Cremeux
- 40 g Zucker
- 60 g Eigelb, von ca. 3 - 4 Eiern
- 140 g Sahne
- 100 g Milch
- ½ TL Salz
- 10 g Speisestärke
Choux
- 65 g Milch
- 65 g Wasser
- 60 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 70 g Mehl
- 2 Eier, glatt verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1455 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 239 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandteig
2h
Bananen-Affogato
13 Std.
Mohn-Macarons mit Himbeer-Füllung
2h 30min
Berliner Ballen mit Vanillepudding
3 Std.
Johannisbeer-Ketchup
1h 30min
Maracuja-Crème-brûlée
4h
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2h 30min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Eclairs
2h 30min
Bananen-Espresso-Sahne-Torte
27h
Windbeutel
2h 15 min.
Pavlova mit gemischten Beeren
5h 30min