Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 50 g de pousses d'épinards, et quelques pousses pour la finition
-
100
g de gorgonzola, en morceaux
of de bleu d'Auvergne, en morceaux - 100 g de crème fraîche
- quelques copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min
Gratin de butternut et polenta au comté
1 Std. 10 Min