![Polenta crémeuse au bleu et aux épinards Polenta crémeuse au bleu et aux épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7f5368808350ea4c909c5aa2730db971/Derivates/68e94676ed3e533ff53e317fc931f29ba07a98e9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 220 g de polenta
- 50 g de pousses d'épinards, et quelques pousses pour la finition
-
100
g de gorgonzola, en morceaux
of de bleu d'Auvergne, en morceaux - 100 g de crème fraîche
- quelques copeaux de parmesan
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Polenta au gorgonzola
25 min
Risotto
30 min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min
Risotto au citron, burrata et romarin
1 godz. 10 min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Hachis de poulet et polenta
45 min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 Std.
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 min