Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit

Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit

4.3 44 beoordeling
Voorbereiding 30min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Ricotta
    200 g
  • Milch
    200 g
  • Öl und etwas mehr zum Backen
    50 g
  • Bananen, reif in Stücken
    180 g
  • Zucker
    60 g
  • Mehl
    260 g
  • Backpulver
    10 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Orangensaft
    200 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    10 g
  • Speisestärke
    10 - 15 g
  • Aprikosen entsteint und halbiert
    300 g
  • Puderzucker (optioneel) zum Bestäuben

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 704 mg
Eiwitten 16 g
Calorieën 2833 kJ / 677 kcal
Vetten 26 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 98 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...