Apparaten en Accessoires
Sinaasappelcake en chocolade topping
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm120 g
-
bloem en iets meer voor de vorm120 g
-
suiker120 g
-
sinaasappels2
-
eieren2
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
donkere chocolade in stukken100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
24.8 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
2049.2 kJ /
491.5 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
18.8 g
Koolhydraten
46.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Marmercake
2u.
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1u.
Chocolade rijstpudding
1u. 5min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Yoghurtcake
1u. 40min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2u. 35min
Appel en citroen krans
50min
Citroencake
2u.
Couscous met lam en groenten
50min
Sinaasappelcake
1u.