![Purée de carottes et jambon aux herbes Purée de carottes et jambon aux herbes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a19694ee03022d66115d2ec71da18b18/Derivates/989d2665cd3bc62213c2e8dab851ca85b2f50e64.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jambon blanc, en morceaux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 400 g de carottes, en morceaux
- 1 gousse d'ail, dégermée (optioneel)
- 600 g de pommes de terre farineuses, type bintje ou monalisa, en petits dés d'1,5 cm
- 280 g de lait
- 100 g de crème fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de beurre, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1709 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Mon petit bol de riz cantonais
30 Min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30 Min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Flan de poireau et pancetta
35min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 Min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Cordons bleus et purée de légumes
1 Std. 5 Min
Porc au caramel, petits pois et riz
1 Std. 10 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 Min