Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 5 g de fécule de maïs
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
350
g de pâtes sèches, type fettucine
of 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle - feuilles de basilic frais, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3104 kJ / 743.3 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 41.8 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 870.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Gratin gourmand de macaroni
50 min
Linguine aux champignons et aux lardons
30 min
Spaghetti o palmo
35 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40 min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min