Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g żytniego zakwasu chlebowego (patrz wskazówka)
- 300 g mąki żytniej razowej
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1121.3 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 19 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb na zakwasie z przyprawami
16 godz. 30 min
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14h 30min
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28h 10min
Chleb żytni na zakwasie (trójfazowy)
19h
Bułki pszenno-żytnie na zakwasie
14h
Chleb pszenny na zakwasie
12 godz.
Chleb na maślance i zakwasie
18 godz.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie (bez drożdży)
16h 45min
Chleb litewski na miodzie
30 Std.
Chleb codzienny na zakwasie
12 godz.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
18 godz. 20 min
Ciabatty na zakwasie
17h