Apparaten en Accessoires
Rauwe chocolade bietencake
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 15min
20 porties
Ingrediënten
Cake
-
olijfolie om in te vetten
-
amandelen200 g
-
rode bieten (± 350 g), geschild, in stukken (3 cm); en iets meer in spiraal gesneden als afwerking2
-
wortel (± 135 g), in stukken1
-
gedroogde, geraspte kokosnoot120 g
-
sinaasappel enkel de schil, zonder het witte gedeelte (facultatief)1
-
psylliumvezels2 el
-
ontpitte dadels (± 80 g)15
-
pure ahornsiroop140 g
-
cacaopoeder80 g
-
chiazaad30 g
-
lijnzaad30 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout¼ tl
Chocolade glazuur
-
cacaoboter250 g
-
rauwe cashewnoten125 g
-
chiazaad40 g
-
pure ahornsiroop220 g
-
water110 g
-
cacaopoeder60 g
-
zout¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
77.2 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1499.2 kJ /
357 kcal
Vetten
27.3 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
22.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lactosevrij smullen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Vijgenmosterd
25min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen