Apparaten en Accessoires
Rauwe chocolade bietencake
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 15min
20 porties
Ingrediënten
Cake
-
olijfolie om in te vetten
-
amandelen200 g
-
rode bieten (± 350 g), geschild, in stukken (3 cm); en iets meer in spiraal gesneden als afwerking2
-
wortel (± 135 g), in stukken1
-
gedroogde, geraspte kokosnoot120 g
-
sinaasappel enkel de schil, zonder het witte gedeelte (facultatief)1
-
psylliumvezels2 el
-
ontpitte dadels (± 80 g)15
-
pure ahornsiroop140 g
-
cacaopoeder80 g
-
chiazaad30 g
-
lijnzaad30 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout¼ tl
Chocolade glazuur
-
cacaoboter250 g
-
rauwe cashewnoten125 g
-
chiazaad40 g
-
pure ahornsiroop220 g
-
water110 g
-
cacaopoeder60 g
-
zout¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
77.2 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1499.2 kJ /
357 kcal
Vetten
27.3 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
22.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lactosevrij smullen
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Quinoasalade
40min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25min
Mallorcaanse vissoep
40min