Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di burro a dadini (1-2 cm) e congelato almeno 30 minuti
- 200 g di farina senza glutine + q.b.
- 65 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
- 2 uova, fredde
- 1000 g di acqua
- 100 g Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 60 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 30 g di panna fresca liquida
- erba cipollina fresca tritata, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2129.1 kJ / 508.9 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1339.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4 Std.
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min
Crostata salata multicolore
1h
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5h
Quiche Lorraine (senza glutine)
1h 30min
Patate duchessa con verdure
1h 15min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1h
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Tris di salse per aperitivo
30min