Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g unsalted butter
- 100 g onion, cut into quarters
- 100 g celeriac, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 70 g parsnip, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g turnip, cut into pieces (2-3 cm)
- 25 g plain flour
- 20 g dried bush tomatoes (optional)
- ¼ tsp ground lemon myrtle
- ¼ tsp ground saltbush
- ¼ tsp ground sea parsley
- ¼ tsp bush tomato powder
- ¼ tsp ground pepperleaf
- ¼ tsp ground wattleseed
- 30 g tomato paste
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 50 g red wine
- 250 g water
- 500 g emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517.7 kJ / 362.8 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 234 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Cacao cinnamon eggnog
25 min
Middle Eastern eggs
45min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Egg canapés
10 min
Apple and cucumber relish
10 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Beetroot soup (gut health)
40min
Vanilla mascarpone parfait
2u. 40min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15 min
Garlic oil
25 min
Guacamole with mango
10 min