Apparaten en Accessoires
Paneer tikka pizza
Voorbereiding 40min
Totaal 2u.
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
olie en iets meer om in te vetten20 g
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Paneer topping
-
paneer (Indiase kaas) in blokjes (1-2 cm)250 g
-
paprika in blokjes (1-2 cm)200 g
-
uien in blokjes (1-2 cm)200 g
-
teentjes knoflook2
-
yoghurt150 g
-
gemalen koriander1 ½ tl
-
chilipoeder1 - 1 ½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 ½ tl
-
vers geperst citroensap2 tl
-
zout¾ - 1 tl
Tomatensaus
-
teentjes knoflook3
-
verse basilicumbladeren15 g
-
gedroogde oregano2 tl
-
tomaten ontpit, in stukken370 g
-
olijfolie20 g
-
suiker1 - 1 ½ tl
-
zout¾ tl
-
gemalen peper½ tl
Opbouw
-
mozzarella in stukken200 g
-
bloem om te bewerken
-
gedroogde pepervlokken (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2133.8 mg
Eiwitten
39.8 g
Calorieën
3699.7 kJ /
884.3 kcal
Vetten
29.4 g
Vezels
19.1 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
125.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Citroenslush
10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Omelet van eiwit
35min
Harde pistachekoekjes
45min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Bananenbrood
1u. 50min