Apparaten en Accessoires
Baguette tradition
Voorbereiding 30min
Totaal 15u. 25min
3 pièces
Ingrediënten
-
350 g d'eau minérale
-
50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
4 g de levure boulangère fraîche émiettée
-
500 g de farine T 65, pour fariner
-
9 g de sel
-
eau (1 bol)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
24 g
Calorieën
2571 kJ /
605 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
119 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Pain de mie moelleux
4u. 15min
Pain de campagne
3u. 45min
Pain complet
16u.
Baguettes au levain de blé
15u.
Brioche Nanterre
4u. 15min
Pain complet vapeur
4u.
Pain blanc en cocotte
3u. 15min
Mon pain de campagne maison
4u. 40min
Pain cocotte
2u. 20min
Petits pains aux noix
4u. 30min
Pain de campagne en cocotte
2u. 10min