Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 4 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 65, pour fariner
- 9 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2571 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Pain de campagne au levain
28 godz. 10 min
Baguette viennoise
2sa 30 dk
Gâche vendéenne
12h 55min
Brioche Nanterre
4u. 15min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Pain de mie moelleux
4u. 15min
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain maison au maïs
2sa 30 dk
Pain de campagne
3sa 45 dk
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4hod. 10min
Brioche tressée de Noël
1 godz. 45 min