Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelsalat
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 300 g Farfalle
- 300 g Prinzessbohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (2-3 cm)
- 300 g Cherry-Tomaten
Dressing und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Katenschinkenwürfel
- 20 g Olivenöl
- 50 g Weißweinessig
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1815 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eier-Gemüse-Salat
35 λεπτ.
Brathering-Salat
45min
Kartoffel-Gemüse-Salat
1hod.
Rote-Rete-Salat mit Meerettich
10 min.
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1hod.
Schneller Gemüsesalat
10 min.
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10 min
Omelette mit Bauernsalat
35 λεπτ.
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1hod.
Zucchini-Kartoffel-Topf mit Fleischbällchen und Ajvarsauce
50 min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 λεπτ.
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 λεπτ.