Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para acompañar
- 1 manojo de hojas de cilantro, frescas, lavas y desinfectadas, sin restos de agua
- 200 g de cebolla blanca, en cuartos
Caldo de pescado fresco
- 15 g de aceite
- 100 g de zanahoria, en rodajas
- 100 g de papa, en tiras (3 cm)
- 800 g de agua
- 50 g de cebolla
- 3 dientes de ajo, pelados
- 3 chiles guajillo, sin tallo ni semillas
- 400 g de jitomate, en mitades
- 1 hueso y cabeza de pescado, en trozos, asegurándose que cierre el vaso. (p. ej. bagre, huachinango)
- 1 - 2 chiles chipotles adobados (optioneel)
-
10
g de epazote o cilantro fresco (1 rama)
of 10 g de perejil fresco (1 rama) - 1 ½ - 2 cditas de sal rosa del himalaya, o al gusto
- 250 g de pulpo cocido, en trozos
- 150 g de aros de calamar crudos
- 300 g de mejillones frescos limpios
- 300 g de almejas
- 2 jaibas
- 2 filetes de huachinango, sin piel, ni huesos, en cubos (5 cm)
- sal y pimienta al gusto
- 150 g de camarones, pelados y limpios
- 150 g de camarones crudos con cáscara, sin venita (ver tip)
- 8 tostadas
- 6 limones verdes, en mitades
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 7255.8 kJ / 1734.2 kcal
- Eiwitten
- 298.3 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 2676.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de camarón
25min
Horchata de avena
10min
Tradicional barbacoa hidalguense
3 Std.
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1 Std. 30 Min
Uchepos de elote (Black Diamond)
45 Min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Agua de Horchata
10min
Caldo de camarón
40 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Pescado con adobo
1 Std.