Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 600 - 800 g de coliflor, en trozos (4 cm)
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 jitomates, en cuartos
- 1 chile verde, fresco, sin semillas
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 65 g de hojas de cilantro
- 200 g de clamato
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 60 g de jugo de limón amarillo
- 50 g de catsup
- 1 aguacate, en rebanadas finas
- tostadas, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 455.3 kJ / 108.8 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 438.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papitas negras
55 Min
Pasta de jitomate
2 Std. 40 Min
Mostachón de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 godz. 20 min
Lonches bañados tipo Gemma
55 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Carnitas de Marlin
40 Min
Tortillas de nopal (Black Diamond)
40 Min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10 min
Pastel de sushi
1j
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Salsa martajada
50 Min