![Ceviche de Coliflor (Black Diamond) Ceviche de Coliflor (Black Diamond)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e46bbea39d899b243c3a95d7f15449b5/Derivates/cf80b3ce2d5edb9c3322a6d589428294effa4992.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 600 - 800 g de coliflor, en trozos (4 cm)
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 jitomates, en cuartos
- 1 chile verde, fresco, sin semillas
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 65 g de hojas de cilantro
- 200 g de clamato
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 60 g de jugo de limón amarillo
- 50 g de catsup
- 1 aguacate, en rebanadas finas
- tostadas, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 455.3 kJ / 108.8 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 438.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Tinga de col
35 Min
Salsa azteca
30 Min
Chorizo de champiñones
20 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Esquites de chayote
25 Min
Rajas con queso
25 Min
Ensalada de piña, jícama y chile de árbol seco
10min
Coctel de champiñones
20 Min
Barbacoa de hongos
30 Min
Salsa martajada
50min
Tinga de setas
25 Min