Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinagreta
- 40 g de echalot
- 90 g de aceite de oliva
- 40 g de vinagre de vino tinto
- 2 cdas de mostaza Dijon
- 1 ½ cucharadita de concentrado de caldo de pollo
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de azúcar, (opcional)
Ejotes
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal gruesa
- 500 g de ejotes, sin tallos
- 100 g de queso de cabra, desmoronado
- 50 g de almendras fileteadas
- 40 g de arándanos deshidratados
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1289 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ejotes almendrados
30min
Crema de jitomate
30min
Carnitas de atún
40min
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Barbacoa de hongos
30min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 min
Pescado para taquear
25 min
Botana fresca de surimi
10 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Ceviche de pepino y jícama
10 min