Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de queso parmesano
- 10 g de aceite de oliva
- 6 dientes de ajo
- 300 g de corazones de alcachofa en aceite
- 150 g de hojas de espinaca fresca
- 75 g de queso idiazábal
- 75 g de crema
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 40 g de pan molido
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 7035 kJ / 1675 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 151 g
- Vetten
- 160 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip de alcachofa y portobello
30 Min
Risotto con parmesano
30 Min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min
Tapenade rústico
10 Min
Tacos de lechuga Hunan
35 Min
Salsa holandesa
15 Min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Dip de espinaca y alcachofa
20 Min
Risotto de alcachofa
25 Min
Ejotes almendrados
30 Min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 Min
Crema de jitomate
30 Min