Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- mantequilla, la necesaria para engrasar
- 700 g de pimientos rojos, sin tallos ni semillas y en cuartos
- 150 g de cebolla blanca, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto y un poco más para sazonar
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto y un poco más para sazonar
- 3 cdas de aceite de oliva
- 100 g de queso parmesano, en trozos
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ¼ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 8 filetes de pescado blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1080 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 603 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30min
Pay de atún
1h 40 min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1h
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min
Pescado a la diabla
30min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Pechugas a la reina
35min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min