Apparaten en Accessoires
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Voorbereiding 30min
Totaal 4u.
8 porties
Ingrediënten
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.2 g
Calorieën
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
112.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Soefganiots
2u.
Gestoomd paaslam met groentjes
Geen beoordelingen
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Pudding
15min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Viscurry
35min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Karamelpudding
1u.
Napolitaanse cake
Geen beoordelingen
Banketbakkersroom
15min