Apparaten en Accessoires
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Voorbereiding 30min
Totaal 4u.
8 porties
Ingrediënten
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.2 g
Calorieën
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
112.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Haver horchata
Geen beoordelingen
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Geen beoordelingen
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Vloeibare custard
Geen beoordelingen
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Brood van gierstmeel
2u. 35min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Marsepein halve maan koekjes
30min
Kerstman macarons
3u. 20min
Karamelpudding
1u.