Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em metades
- 20 g azeite
- 500 g carne de borrego em cubos s/ nervos (ombro ou perna)
- 30 g pasta de pimenta vermelha turca
- 150 g tomate maduro cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de colorau
-
½
c. chá de alecrim seco, picado
of ½ c. chá de tomilho seco (kekik) - 2 folhas de louro
- 30 g farinha
- 150 g água
- 20 g vinagre
- 150 g pimento verde cortado em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1904 kJ / 455.1 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1095.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espargos e batata com molho holandês
50min
Vichyssoise com maçã verde
45min
Bacalhau Choux
1 godz. 45 min
Salada de melão com presunto cru
Geen beoordelingen
Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos
1h
Risoto de kimchi
25min
Moussaka de lentilha
2 godz. 20 min
Chilli com carne
40min
Frango garam masala
50min
Tiramisù
5 Std. 20 Min
Flan
5 Std. 30 Min
Tarta de queso "La Viña"
2h