Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pistácio
- 80 g noz
- 80 g amêndoa c/ pele
- 80 g avelã c/ pele
- 80 g pinhão
- 100 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de canela em pó
- 300 g açúcar
- 150 g água
- ½ limão, só o sumo
- 40 g mel
- 50 g água de rosas
- 150 g manteiga
- 500 g massa filo (22 folhas aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1300.3 kJ / 310.8 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 112.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta
50 Min
Queijo ricota
8u. 20min
Foie gras - Figado de pato
20h 35min
Ricota
1 Std. 45 Min
Bolas de cebola e bacon recheadas
1h 30min
Soufflé de limão
40 Min
Sumo verde
10 Min
Crème brulée com coco e lima
1h 15 min
Bebinca
1 Std.
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45 Min
Massa de gemas
20min
Salame de chocolate e pistácio
4 Std. 15 Min