Pão turco (Gozleme) com recheio de acelgas

Pão turco (Gozleme) com recheio de acelgas

5.0 4 beoordeling
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 15min
24 unidades

Ingrediënten

Massa
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    450 g
  • fermento de padeiro seco
    10 g
  • sal
    1 pitada de
  • azeite
    30 g
  • iogurte natural
    50 g
  • água quente
    260 g
Recheio
  • acelgas
    200 g
  • cebola cortada em quartos
    100 g
  • azeite
    15 g
  • paprika
    1 c. chá de
  • queijo feta
    120 g
Montagem
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
  • Azeite q.b. p/ pincelar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidade

Natrium 73.6 mg
Eiwitten 3.4 g
Calorieën 452 kJ / 108 kcal
Vetten 3.8 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 15 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...