Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g beringela cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 400 g batata cortada em fatias (1 cm aprox.)
- 100 g cebola cortada em metades
- 30 g azeite
- 20 g polpa de tomate
-
600
g carne de vaca picada
of 600 g carne de borrego picada - 150 g água
- 500 g tomate s/ casca, cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 1 folha de louro
- 1 tomate cortado em fatias
-
1
pimento verde cortado em tiras
of 1 malagueta verde grande, cortada em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1665.3 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 860.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de legumes com alecrim
45min
Sopa de gyozas
1h
Cuscuz mediterrânico
10 Min
Goulash de lentilhas e cogumelos
45min
Salada quente de bulgur com abóbora
50min
Risoto de camarão com leite de coco
40min
Peixe crocante com maionese de coentro
1h 15min
Menu de Creme de legumes, Frango com molho de mostarda e Legumes a vapor
45min
Frango garam masala
50min
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
30 Min
Sopa fria de abacate e coco
10 Min
Risoto verde com salmão
45min