Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de salsa
- 40 g salsa, só as folhas
- 15 g azeite
- 5 ovo
- 500 g farinha tipo 65
Ravioli
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 100 g queijo da Ilha
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 3 dentes de alho
- 200 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 300 g requeijão cortado em pedaços
- 30 ovos de codorniz
- Água q.b. p/ cozer a massa
Molho
- 100 g cebola
- 35 g azeite
- 200 g curgete cortada em pedaços
-
100
g caldo de legumes caseiro
of 100 g água e ¼ de cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g mostarda
- 15 g coentros
- 200 g natas
- 100 g queijo-creme
- ½ limão, raspa e sumo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2705.8 kJ / 646.7 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1277.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi recheados
1 godz. 20 min
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1sa 30 dk
Risoto verde com salmão
45 Min
Bases: Tortilhas integrais e tempero para fajitas
1sa
Crepes de cenoura com molho de tomate
1sa
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2h 10min
Menu: Gnocchi com molho de tomate e mascarpone; Salada de brócolos e sorbet de fruta
30 Min
Risoto de beterraba
30 Min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 Min
Empada de caça
48 Std.
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
1 Std. 15 Min
Pão pita com recheio mediterrânico
20 Min