![Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f7afabc207cf750f5c5670f991ef32a0/Derivates/b7fb2d2a996af058d40f0ffbc89ef8280bcde3a6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g de agua
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva
- 600 g de hojas de acelgas en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de cebolleta en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 924 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 454.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 min
Quiche integral de espinacas y jamón
2 Std.
Quiche de calabaza y queso feta
2hod. 20min
Ensalada templada con kale, judías blancas, nueces y bayas de goji
40 min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50 min
Pescado al horno al estilo griego con bulgur
1 Std. 30 Min
Tartaleta de verduras con ensalada de rúcula y canónigos
1 Std. 5 Min
Muffins de espinacas y feta
40 min
Galette de brócoli
1h 15min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1h
Solomillo de cerdo y lentejas con espinacas
40 min
Pudin de brócoli
1h