Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peruvian yellow capsicum marinade
- 320 g yellow capsicums, cut in pieces
- 140 g milk
- 160 g water
- 10 g celery stalk
- 5 g fresh ginger
- 30 g shallots (approx. 3 shallots)
- 30 g lime juice
- 1 pinch salt
- ½ tsp Hainan yellow capsicum sauce
- 1 tbsp light soy sauce
Raw seabass salad
- 400 g seabass fillets
- 10 g sea salt
- 1 sweet corn on the cob, separate kernels and leaves
- 500 g water
- 5 g fresh red chillies
- 20 g shallots
- 40 g lime juice
- 4 stalks English celery, leaves only
- 4 stalks fresh coriander, leaves only
- 30 g crispy fried shallots
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10min
Hot and Sour Pineapple Rice
1 godz. 15 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Fruit ice cream
5min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Kimchi stew
30min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Curry Fish
35 min
Celery and Cashew Nuts
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min