Apparaten en Accessoires
Lemon Mousse with Basil Slush
Voorbereiding 40min
Totaal 25u.
8 portions
Ingrediënten
Lemon cream
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
sugar50 g
-
lemons zest only3
-
lemon juice125 g
-
egg yolks (approx. 70 g)4
-
eggs (approx. 80 g)2
-
butter75 g
Basil slush
-
water310 g
-
lime juice110 g
-
sugar90 g
-
fresh basil leaves only50 g
Lime jelly
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
water45 g
-
sugar30 g
-
lime juice30 g
Lemon frosting
-
sugar50 g
-
lemon zest only1
-
egg whites (approx. 50 g)1 ½
Assembly
-
fresh mixed berries to garnish
-
digestive biscuit crushed
-
fresh basil leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1017 kJ /
243 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
31 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Tuna Pate
Ninguna valoración
Egusi Stew
1h 30min
Fish Stock
Ninguna valoración
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Citrus Oil
50min
Bloodshot Devilled Eggs
40min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Natillas
1h
Best Keto Fat Bread
1h
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Keto lemon curd
10min