Apparaten en Accessoires
Amandelbretzels
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
8 stuks
Ingrediënten
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1264 kJ /
303 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
26 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Gevulde kroketten
Brak ocen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Brak ocen
Gehakte uien
5 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Brak ocen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Spaghetti met tonijn
40 min
Cheesecake
1 godz. 30 min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Brak ocen