Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de sucre roux
- 1 gousse de vanille, fendue
- 450 g de rhubarbe, parée, en morceaux (4 cm)
- 100 g de fraises, équeutées, coupées en deux
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé (± ½ citron)
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3772 kJ / 898.1 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 213 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 56 mg
Alternatieve recepten
Massepain
1 godz. 10 min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Pain de viande
1 godz. 20 min
Tarte à la rhubarbe
55 min
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1h 25min
Confiture de fraises
1h 5min
Barres céréales tendres
1h
Coleslaw
10min
Gelée de groseille
50 min
Parfait vanille-mascarpone
2h 40min
Biscuits au pain d'épices
2 godz. 20 min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h