Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de chocolat fondant, min. 60% cacao, en morceaux ou pastilles
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 c. à soupe de liqueur à l'orange (par ex. Cointreau® ou Grand Marnier®)
- 4 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), séparés
- 60 g de sucre
- 1 zeste d'orange, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette brocoli-jambon
35min
Gin fizz à la rhubarbe et au gingembre
Geen beoordelingen
Sabayon classique
15 dk
Gâteau individuel chocolat et fraises
50min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Glace à la rhubarbe
36 Std. 25 Min
Crème caramel
5 godz. 30 min
Vinaigrette fruitée
5 min
Tarte aux fraises et chocolat
3h
Curry de poulet Thaï rapide
40min
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3h
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20 min