Compatibele versies
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Couronne de Pavlova
- 250 g de sucre
- 200 g de blancs d'oeufs (± 6-7 blancs d'oeufs), à température ambiante
- 1 c. à café de vinaigre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de maïzena
Coulis de framboise
-
200
g de framboises
of 200 g de framboises surgelées, dégivrées 1 heure à température ambiante - 100 g de sucre
- 20 g de jus de citron
Chantilly et montage
- 500 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 2 - 4 figues fraîches (optioneel)
- 1 grenade, égrainée
- 2 brins de menthe fraîche, les feuilles uniquement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mayonnaise au pavot
5 Min
Lemon curd
20 Min
Meringues fantômes
12hod. 25min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Caramel au beurre salé
1h 45min
Crème pâtissière
15 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce béchamel
15 Min
Filet de dinde cuit vapeur farci à la ricotta, aux épinards et aux noix
2h
Sauce béarnaise
20 Min
Glace à la vanille
12h
Cake framboise-pistache
4h 35min