Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 - 1300 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
- 300 g de cebolla en octavos
- 1 hoja de laurel seca (optioneel)
- 800 g de patatas pequeñas con piel (lavadas y enteras)
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 6 - 8 dientes de ajo chafados con piel
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco, picado (hojas y parte del tallo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2610 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1971.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabaza con langostinos dorados
1h
Pulpo a feira con cachelos
55min
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Pierna de lechal asada al vino tinto con pimientos al ajillo y salsa de cecina
2 Std. 10 Min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 Min
Ponche espumoso de sangría blanca
8 godz. 15 min
Tortilla vaga de pulpo
30min
Tortitas de patatas con crema de hierbas y salmón ahumado
45min
Rojo pasión
15min
Langostinos all'arrabbiata
35min
Arroz con gambas al estilo cantonés (Cocción de arroz)
50 Min
Dorada asada con ajo y perejil
25 Min