Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de lait
- 20 g de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 300 g de farine blanche
- 1 ¼ c. à café de sel
- 30 g de beurre, mou
Le coleslaw
- 1 bouquet de persil frais plat (d’env. 20g), effeuillé
- 600 g de chou blanc sans le tronc, en morceaux (4cm)
- 200 g de carottes, pelées, en morceaux (4cm)
- 200 g de crème fraîche
- 80 g de vinaigre de cidre
- 10 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sucre
- 1 ¼ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
Le façonnage
- 1 œuf, battu
La cuisson au gril
- 8 saucisses de Vienne (d’env. 50 g)
- 4 cornichons, en tranches
- 4 c. à soupe d'oignons rissolés, déshydratés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3680.8 kJ / 883.3 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 49.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Croissants au jambon
35 min
Risotto alle cinque P
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Petits pains burger (buns)
1 Std. 45 Min
Pain tessinois
1h 50min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Rösti bernois
40 min
Sauce à salade à la française
20 Min
Toasts à l'ail
15min
Focaccia au romarin
2h 30min