Apparaten en Accessoires
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Voorbereiding 15u.
Totaal 1u. 20min
8 porties
Ingrediënten
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
250 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Vetten
33 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
16.1 g
Koolhydraten
60.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Kerst stol
2u. 20min
Romige snijbietsoep
35min
Champignons of zwammen met look
20min
Green Godess Salade
20min