Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 180 g di burro freddo, a pezzi
-
150
g di latte
of 150 g di acqua - 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 cucchiaino di sale
Farcia alle ciliegie
- 6 biscotti secchi a pezzi
- 650 g di ciliegie denocciolate
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di cardamomo in polvere
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 20 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- mandorle, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824.1 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 292 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis ai frutti di bosco
1u. 35min
Clafoutis di prugne
1h 15min
Insalata di peperoni con tarator alla bulgara
1h 30 min
Zuppa di pollo asiatica
50min
Crumble al cacao con mele e ananas
1 godz. 10 min
Patate dolci ripiene di lenticchie piccanti, maionese alla banana e coleslaw
50min
Crumble alle prugne
1h
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
3 godz. 40 min
Tartellette con curd ai lamponi
4 Std.
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 min