Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 180 g di burro freddo, a pezzi
-
150
g di latte
of 150 g di acqua - 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di aceto di mele
- 1 cucchiaino di sale
Farcia alle ciliegie
- 6 biscotti secchi a pezzi
- 650 g di ciliegie denocciolate
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaino raso di cardamomo in polvere
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 20 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- mandorle, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824.1 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 292 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torroncini abruzzesi
3 godz. 30 min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2h
Fichi freschi ripieni
20 Min
New York cheesecake (2 persone)
6h 30min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Falafel con salsa speziata al pomodoro, peperoni e cocco
9 Std.
Falafel farciti di uova con salsa allo yogurt
50 min
Clafoutis ai frutti di bosco
1 godz. 35 min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1h 30min
Scones al farro e crema allo yogurt greco con frutti di bosco
40min
Crema marocchina di fave
35min