Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova
- 250 g di zucchero
- 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
-
200
g di lamponi
of 200 g di lamponi surgelati, decongelati 1 ora prima - 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
- 500 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 - 4 fichi, in quarti (optioneel)
- 1 melagrana, i chicchi
- 2 rametti di mentuccia, le foglie lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
Alternatieve recepten
Ramen giapponese (TM6)
5 godz.
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40 分钟
Budino alle pere con salsa al caramello
3h 30min
Cotton Japanese cheesecake
2h
Pavlova con pere all'arancio (TM6)
5 godz.
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Gyoza
1 Std.
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Cinnamon rolls
4h
Caramello salato
1 Std.