Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova
- 250 g di zucchero
- 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
-
200
g di lamponi
of 200 g di lamponi surgelati - 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
- 500 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 melagrana, i chicchi
- 2 - 4 fichi, in quarti (optioneel)
- 2 rametti di mentuccia, le foglie lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
Alternatieve recepten
Ganache al cioccolato
12h 20min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30min
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2u. 40min
Bavarese al frutto della passione
3h
Lemon curd
20 min
Caramello salato
1h
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6h
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min