Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de trigo sarraceno
- 400 g de harina de trigo sarraceno
- 120 g de agua
- 2 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
Salsa boloñesa
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de zanahoria en trozos
- 15 g de aceite de oliva
- 200 g de salchichas blancas frescas (solo la carne)
- 500 g de carne picada de ternera
- 50 g de vino tinto
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 400 g de tomate frito estilo casero
- 200 g de champiñones frescos en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
Bechamel de trigo sarraceno
- 700 g de leche
- 50 g de harina de trigo sarraceno
- 50 g de mantequilla
- ½ cucharadita de curry en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2496 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1626.4 mg
Alternatieve recepten
Tortitas sin gluten
40 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45 min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50 min
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
1 godz. 30 min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Lasaña sin gluten
2h
Pan mediterráneo sin gluten
1 Std. 20 Min
Pizza tropical sin gluten
1 godz.
Ñoquis de Suabia (sin gluten)
30 min