Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 322 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain au levain
17hod.
Pain de campagne
3h 45min
Pain brioché sans gluten
2h 50min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min
Pain sans gluten au riz grillé
3h 30min
Pain complet vapeur
4h
Baguette au sarrasin
15h 25 min
Pain de seigle
4h 10 min
Pain noir aux graines
2h 45min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min