Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 322 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pains de seigle au citron
3 godz. 50 min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain de campagne
3h 45 min
Pain au levain
17 godz.
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain complet vapeur
4h
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min