![Laugenknödel mit Käsekern Laugenknödel mit Käsekern](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21afbcd3fdea6829ba29b3ff828f0663/Derivates/e3c9beaee1a12fd589e312aef43bb790b82a08ef.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Laugenbrötchen, vom Vortag, in Scheiben (1 cm)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 5 Stängel Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 90 g Bergkäse, in 6 Würfeln (à ca. 15 g)
- 150 g Milch
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1028 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2 godz.
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 Min
Maronenspätzle mit Pilzragout
1 Std.
Maultaschen in Honig-Senf-Sauce
45 Min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35 Min
Spätzle-Burger
1 Std. 30 Min
Obazda-Flammkuchen
1 godz. 50 min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1 Std. 30 Min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1 Std.