Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate de amendoim
- 100 g mistura de frutos secos torrados (amendoim, amêndoa, caju etc.)
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó (optioneel)
- 1 c. chá de flor de sal (optioneel)
- 250 g chocolate p/ culinária (70% cacau), partido em pedaços
- 80 g manteiga de amendoim (ver dica)
Chocolate de amêndoa
- 250 g chocolate branco, partido em pedaços
- 80 g manteiga de amêndoa (ver dica)
Chocolate de caju
- 250 g chocolate p/ culinária, partido em pedaços
- 80 g manteiga de caju (ver dica)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2551.4 kJ / 609.8 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 55.4 g
- Vetten
- 41.6 g
- Verzadigd vet
- 17.9 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 53.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de limão
40 min
Torrada integral com abacate e ovo
Geen beoordelingen
Ovinhos da Páscoa com lemon curd
25min
Pão mediterrâneo sem glúten
1 godz. 15 min
Molho de chocolate mágico
10min
Tarte de uvas
2 Std.
Picolé cremoso de morango
12 godz. 15 min
Pão recheado com cebola e queijo
1 godz. 35 min
Gelado de morango e manjericão
8h
Bolo para levar
1 godz.
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
3 Std. 30 Min
Bolas energéticas de aveia e cenoura
50 min