Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 200 g queijo Emmental cortado em pedaços
Caldo de carne
- 500 g osso de vaca partido em pedaços
- 100 g cebola cortada em quartos
- 100 g aipo cortado em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 15 g ramo de cheiros (louro, tomilho, salsa e hortelã) (ver dica)
- 1550 g água
- 10 grãos de pimenta
- 2 cravinhos
Sopa
- 50 g manteiga
-
500
g cebola cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
of 500 g cebola roxa cortada em fatias ou oitavos (1 cm) - 2 c. chá de sal
- 8 - 10 fatias de pão de véspera torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1896 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1306 mg
Alternatieve recepten
Sopa marroquina de cenoura
40 dk
Vichyssoise
40 dk
Sopa de tomate
45 Min
Sopa de cebola gratinada
35 dk
Sopa de melão
4 Std. 30 Min
Cebola recheada com abóbora e alecrim
1sa 30 dk
Cozer 300-450 g de ruibarbo
Geen beoordelingen
Sopa fria de cenoura e gengibre
55 Min
Sopa de cebola
1 Std. 10 Min
Creme de feijão branco e cogumelos
1 Std. 15 Min
Empada de Páscoa
5 Std. 20 Min
Arroz integral vegetariano
40 dk