Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g beef fillet steak, cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger root, sliced (2 mm)
- 40 g gochujang paste
- 20 g light soy sauce
- 1050 g water
- 1 tbsp sugar
- ½ tsp salt, plus 4-5 pinches for seasoning
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g oil, plus 1 tbsp extra for frying eggs
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (0,5 cm)
- 1 tsp white sesame seeds
- 180 g short-grain rice, Korean or Japanese
- 120 g carrots, cut in strips
- 100 g fresh spinach leaves
- 120 g fresh bean sprouts
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil, toasted
- 4 eggs
- 1 tbsp oil, for frying eggs
- 4 wheat tortillas (approx. Ø 30 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3169.4 kJ / 757.5 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 76.7 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1616.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Bibimbap Burrito
45 dk
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 min
Miso carbonara udon
25 min
Paneer tikka pizza
2 Std.
Lemon grass beef salad
30 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Miso Carbonara Udon
25 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Spinach and chorizo filo pies
45 dk
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min