Compatibele versies
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 10 g de gingembre frais
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 800 g de viande d'agneau, en gros morceaux
- 450 g d'eau
- 300 g de carottes, en rondelles épaisses
- 5 branches de thym frais, effeuillées
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de petites pommes de terre, épluchées
- 250 g de petits pois frais
- 180 g de pâtes sèches, type fregola sarda
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2778 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Cocotte de lotte au curry et légumes
1 Std.
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Poulet méditerranéen
2h 50min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1 Std.
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Poivrons farcis sans gluten
25min
Boulettes de viande, sauce aux légumes. Feuilletés aux pommes et au caramel
1 Std. 30 Min
Soupe de bœuf aux légumes et fusilli
40min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 Min
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1h 35min
Cassoulet toulousain
1h 40 min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1u. 45min