![Pane tipo ciabatta Pane tipo ciabatta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/67514_318-0-4464-4464.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale (15 g)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva (25 g)
- 1 cucchiaino di malto d'orzo (5 g)
- 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 30 g di farina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane veloce
1h 15min
Pane vodese con croce
13 Std. 30 Min
Pasta sfoglia veloce
1h 20min
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane rustico
2h
Pane per toast
16h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Canestrelli
Geen beoordelingen
Pane di frumento e farro
12h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane paesano
3h