Compatibele versies
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 70 g chalota
- 15 g azeite
- 2 c. chá de trufa preta, fresca em tapenade
- 320 g arroz preto (ver dica)
- 1000 g água
- 200 g vinho branco
- 800 g peixe-galo (4 filetes)
- 1 fio de azeite de trufa
- 1 pitada de flor de sal
- 30 g queijo mascarpone
- 10 g trufa preta, fresca picada (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.3 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4 godz. 10 min
Arroz no forno com maçã ralada - TM6
50min
Patê de atum, damasco e gorgonzola
10 phút
Sanduíche de legumes salteados e camarão
40min
Pimentos recheados sem glúten
Geen beoordelingen
Morgado de figo
1h
Bonecos e bengalas de gengibre e maçã com recheio de caramelo
1h
Peixe a vapor de saquê com arroz preto e brócolos
55min
Cuscuz de salmão e pepino
45min
Esparguete negro com frutos do mar e molho de maracujá
40min
Trouxa de abóbora e especiarias
1h
Caril thai de tamboril
35min