Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g Wasser
- 100 g Weißweinessig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5h
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 Min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 godz. 30 min
Kantonesischer Garnelen-Reis
50min
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2h 30min
Bánh-mì-Sandwiches mit Schweinebauch
3h 30 min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1 godz. 30 min