Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 255 g water
- 1 ⅛ tsp dried instant yeast
- 410 g "00" pasta flour (type 00)
- 15 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Cashew Mozzarella
- 355 g cashews
- 425 g water, plus extra to soak
- ice cold water, for water bath
- 1 tsp nutritional yeast
- 1 tsp salt
- ½ tsp citric acid
- polenta, to sprinkle
- pizza sauce of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807 kJ / 192.9 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 280.7 mg
Alternatieve recepten
Walnut and spinach pesto
5min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Wholegrain scones
30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Geen beoordelingen
Pork and porcini roulade
5 Std. 15 Min
Vegetable liquid stock (TM6)
3 Std. 15 Min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Salt-free arrabbiata sauce
25 Min
Traditional hommus
25h 5min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30u. 25min