Apparaten en Accessoires
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 25min
8 portions
Ingrediënten
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
52.8 mg
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
80.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 Min
Pea and mint soup
20 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min