Apparaten en Accessoires
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 25min
8 portions
Ingrediënten
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
52.8 mg
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
80.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Guacamole
Keine Bewertungen
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Tahini Dipping Sauce
5 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 Std. 50 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 Std. 20 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Dairy-free pumpkin soup
30 Min