Compatibele versies
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blackberry vinegar snow
- 5 gelatine leaves, silver
- 180 g water, plus extra to soak
- 40 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 250 g fresh blackberries
Burnt tahini custard
- 500 g thickened cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g tahini
- 5 gelatine leaves, silver
- water, to soak
Poached quinces
- 850 g water
- 150 g red wine
- 400 g caster sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 3 star anise
- 2 cinnamon quills
- 2 whole cloves
- 2 dried bay leaves
- 2 whole black peppercorns
- 2 quinces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2560.2 kJ / 611.9 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 52.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55 min
Greek Fava dip
50 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Quince crumble
1 Std. 25 Min
Quick herb paste
10 Min
Persian honeycomb bark
1sa 30 dk
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Soula's Spanakopita
1h 35min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min