Compatibele versies
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blackberry vinegar snow
- 5 gelatine leaves, silver
- 180 g water, plus extra to soak
- 40 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 250 g fresh blackberries
Burnt tahini custard
- 500 g thickened cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g tahini
- 5 gelatine leaves, silver
- water, to soak
Poached quinces
- 850 g water
- 150 g red wine
- 400 g caster sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 3 star anise
- 2 cinnamon quills
- 2 whole cloves
- 2 dried bay leaves
- 2 whole black peppercorns
- 2 quinces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2560.2 kJ / 611.9 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 52.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Miso kraut
168h 20min
No-cook jam
24 godz. 15 min
Ras el hanout
10 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min